That Black Friday Feeling | Up To 50% Off Selected Lines | Shop Now >

This site ships to the United Kingdom

Mirësevini tek

Tani ne ju sjellim në Shqipëri modën më të fundit të dyqaneve të mëdhaja, duke filluar tek fustanet, bluzat, veshjet për të dalë, këpucët dhe artikujt plotësues. 

 

Shpenzimet tona të transportit dhe kohët e furnizimit ndryshojnë nga shteti në shtet. Për informacionet më të fundit, klikoni këtu.

 

Kjo faqe interneti është shkruar në anglisht dhe çmimet tona paraqiten në stërlina angleze (GBP) dhe jo lekë shqiptare (ALL). Për një këmbim valute që përdoret lehtë, ju lutemi klikoni këtu. Ju lutemi të vini re, se në kohën e blerjes do të paguani tarifat e këmbimit të bankës suaj. 

 

Për të qenë i informuar për modën më të fundit, këshillat për modën dhe ofertat, regjistrohuni tek posta jonë elektronike javore këtu.

 

Përse nuk shikoni këto që sapo kanë mbërritur, koleksionet e sezonit të ri, si dhe të merrni modën më të fundit të dyqaneve të mëdhaja nga Mbretëria e Bashkuar drejt e në derën tuaj.

Filloni të blini

Welcome to Dorothyperkins.com